LCD-skjermens år

Det er i ferd med å snu, tradisjonelle skjermer er på vei ut til fordel for LCD-skjermer. Vi ser på hva som har skjedd i løpet av året, hva som kommer og hva vi anbefaler.

LCD-skjermens år
Publisert
Sist oppdatert

I 2002 var det mange som kjøpte LCD-skjermer, føst og fremst i private og offentlige virksomheter, men mange brukte også egne penger på en flat og fin LCD-skjerm.Årsaken er selvsagt at prisene har kommet under smertegrensen, i en del tilfeller langt under. Kvaliteten har også blitt vesentlig bedre på mange områder, slik at bruksområdene er flere.Selv de rimeligste LCD-skjermene er nå egnet til det aller meste, inkludert spill og video.

Hva har skjedd i løpet av året?

Først og fremst har prisene falt. Den rimeligste 15-tommers LCD-skjermen vi fant i begynnelsen av året, kostet 3 719 kroner inkludert mva. I dag koster den samme modellen 2 590 kroner!

Men det finnes faktisk enda rimeligere LCD-skjermer. Vi har observert en 15-tommer til 2 295 kroner inkludert mva hos en av de største nettbutikkene. Skjermen ligner til forveksling Hyundai sin rimelige 15-tommer, dette skyldes at det er en OEM-utgave, beregnet på å selges under andre merkenavn i forskjellige sammenhenger.

De beste 18 og 19-tommere kostet bortimot 15 til 18 000 i begynnelsen av året - i dag ser vi at toppskjermene i denne klassen har krøpet under 10 000.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer