Leadtek Winfast TV2000

TEST: TV på PC, med opptaksmuligheter er kjekt å ha, vi tester nye løsninger, denne gang fra Leadtek

Leadtek Winfast TV2000
Publisert
Sist oppdatert

Vi har testet TV-kort tidligere, men nå dukker det opp nye utgaver med støtte for Windows XP. Første kort vi tester kommer fra Leadtek.

Installasjon

Pakken består av PCI-kort, fjernkontroll med mottager, en enkel FM-antenne, kabler og programvare. Her finner vi i tillegg til drivere og styreprogammet, både et 3D-program og VideoStudio6 fra Ulead samt et DVD-avspillingsprogram.

Monteringen av kortet var uproblematisk, men det er ingen lydkontakt på selve kortet, bare på braketten. Det betyr at du må koble lydkabelen utvendig, mellom TV-kortet og lydkortet. Mange lydkort har en intern AUX-kontakt, som er grei å bruke til slike mellomkoblinger.

Fjernkontrollen kommuniserer med en infrarød mottager som sitter på enden av en kabel. Denne må monteres med fri sikt til fjernkontrollen, dobbeltsidig limpute følger med.Kortet ble registrert av Windows XP, og driverne installert fra CD. Det er snakk om fire WDM drivere, som kreves i Windows XP.

Programvaren var det verre med. Klikket vi på linjen på hovedmenyen som stemte med kortets navn, skjedde det ingen ting. Vi måtte derfor manøvrere oss til en katalog på CDen hvor Setup-filen til programvaren lå. Derfra startet installasjonsprogrammet uten problemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer