LeechGet 2004

Du har sikkert opplevd fra tid til annen at nettsurfingen går i siruphastighet mens du holder på å laste ned en stor fil. Dessuten blir kanskje nedlastingen brutt halvveis i prosessen, og du må starte på nytt. Her er en smart løsning på problemene.

Publisert
Sist oppdatert

LeechGet er en av de mest populære nedlastingsagentene, eller Download Managers som kanskje er en mer utbredt betegnelse. I praksis er det et lite program som overvåker klikkene dine i nettleseren. Klikker du for eksempel på lenke til en ZIP, MP3 eller EXE-fil, overtar programmet jobben med å laste ned filen. Dermed åpner det seg en rekke nye muligheter.

LeechGet 2004Start nedlastingen når det passer deg

Du får nå nemlig full kontroll over nedlastingen. Du kan for eksempel bestemme at filen ikke skal lastes ned med det samme, men når du går og legger deg om kvelden. Du kan også starte nedlastingen, og trykke på pause-knappen, for eksempel hvis du trenger maks båndbredde et øyeblikk til andre aktiviteter. Så kan du fortsette nedlastingen når det passer deg. Hvis for eksempel internettforbindelsen din blir brutt under nedlastingen, behøver du ikke å fortvile. Du kan nemlig gjenoppta den når som helst.

Du kan også sette på bremsene under nedlastingen, og for eksempel bestemme at bare halvparten av de 704 kilobitene pr sekund du har tilgjengelig, skal forbeholdes nedlastingen. Dermed kan du surfe på nettsider mens nedlastingen foregår, uten sirup-tendenser.

Dette er bare noen av funksjonene. Av andre nyttigheter kan nevnes sorterbar nedlastingshistorikk, nedlasting av komplette nettsteder, og en praktisk "nedlastingskurv" som du kan dra og slippe lenker til.

Gratis og betalbar utgave

LeechGet 2004 er enkelt å sette opp og bruke, og finnes både i en gratisutgave, og en betalbar utgave. Gratisutgaven begrenses av at du "kun" kan laste ned 8 filer om gangen. Den betalbare utgaven har ingen slike begrensninger, og gir i tillegg tilgang til support. Denne koster rundt 130 kroner. Du finner mer informasjon på denne siden.

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer