Lefdal 2008-07

Lenke til butikken

Publisert

.Lefdal er helt fersk i dette selskapet - de har riktignok sneket seg inn på noen PC-tilbud på bærbare datamaskiner, men stasjonære er som vi vet en helt annen slagmark. Spesielt med tanke på at Lefdal ikke setter sammen maskinen selv, som de andre i denne sammenligningen.

Da betyr det fiks ferdig pakke fra en av de store produsentene der ute, i dette tilfellet Fujitsu Siemens. Og det er faktisk en oppegående maskin: Intel Core 2 Quad Q9300 (en firekjerner på 2,5 GHz), 4 GB minne, 1 TB harddiskplass, 24-tommers skjerm, trådløst nett og DVD-brenner med Blu-Ray avspilling.

Grafikkløsningen er et GeForce 9600 GT som ikke vil imponere seriøse gamerne, men for hobbyspilling vil det selvfølgelig holde.

Hovedkortet har et litt eldre Intel-brikkesett: G31, og er da sammen med PS.no sitt tilbud den eneste PC-en som mangler støtte for PCI Express 2.0. Dette brikksettet støtter heller ikke mer enn 4 GB RAM. Dette er ingen overraskelse - typisk for slike ferdige løsninger er at de ikke akkurat pleier være enkle å modifisere, overklokke eller bygge ut i særlig grad. Men ikke alle er interessert i dette uansett.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer