Lefdal 2008-07

Lenke til butikken

Publisert

.
Lefdal er helt fersk i dette selskapet - de har riktignok sneket seg inn på noen PC-tilbud på bærbare datamaskiner, men stasjonære er som vi vet en helt annen slagmark. Spesielt med tanke på at Lefdal ikke setter sammen maskinen selv, som de andre i denne sammenligningen.

Da betyr det fiks ferdig pakke fra en av de store produsentene der ute, i dette tilfellet Fujitsu Siemens. Og det er faktisk en oppegående maskin: Intel Core 2 Quad Q9300 (en firekjerner på 2,5 GHz), 4 GB minne, 1 TB harddiskplass, 24-tommers skjerm, trådløst nett og DVD-brenner med Blu-Ray avspilling.

Grafikkløsningen er et GeForce 9600 GT som ikke vil imponere seriøse gamerne, men for hobbyspilling vil det selvfølgelig holde.

Hovedkortet har et litt eldre Intel-brikkesett: G31, og er da sammen med PS.no sitt tilbud den eneste PC-en som mangler støtte for PCI Express 2.0. Dette brikksettet støtter heller ikke mer enn 4 GB RAM. Dette er ingen overraskelse - typisk for slike ferdige løsninger er at de ikke akkurat pleier være enkle å modifisere, overklokke eller bygge ut i særlig grad. Men ikke alle er interessert i dette uansett.

En annen ting er at maskinen i skrivende stund ikke er tilgjengelig i butikkene. Dette går litt mot normal prosedyre for oss, men siden de er nye slipper de med en advarsel for denne gang. Vi ble dessuten forsikret om at den skal være å få tak i til en eventuell fysisk test.

Lefdal 2008-07

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikk Tekniske data helt nederst i denne.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden juli
Komplett.no juli
Lefdal juli
Multicom juli
Netshop juli
PCutstyr.no juli
PS.no juli

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer