Legg til nyttige funksjoner

Her finner du oversikt over tilleggsprogrammer for nettleseren Internet Explorer, som gir flere funksjoner.

Legg til nyttige funksjoner
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes ganske mange tredjepartsprogrammer som gir Internet Explorer flere funksjoner, blant annet programmer som gjør det enklere å søke på nettet. Her får du en oversikt over en del slike programmer.

ABF Internet Explorer Tools

Et shareware-program med ekstraverktøy som har en del avanserte funksjoner som blant annet forstørrelsesglass (forstørrer teksten), lagring av alle bildene på en nettside til en mappe på PCen din, og popup-stopper.

Programmet krever Windows 98, ME, 2000 eller XP, og Internet Explorer 5.0 eller nyere. Det koster 29.95 dollar, men kan prøves gratis i 15 dager. Les mer.

Ariadne

Et shareware-program som kan blant annet brukes til å organisere vinduer og favoritter. Programmet har innebygd adresseliste, kalender, et notat-program, og en utforsker med søkemulighet for både lokal PC og for Internett. Programmet krever Windows CE, 2000 eller XP.

Fullversjonen koster 49.95 dollar, men du kan laste ned gratis prøveversjon og bruke den i 45 dager. Les mer.

Browser Extension Manager

Et gratis program som gir deg bedre kontroll over teknologier og programmer som innebærer potensiell sikkerhetsrisiko, som blant annet Active X og innebygde programmer (såkalte BHO-programmer) .

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer