Legg til nyttige funksjoner

Her finner du oversikt over tilleggsprogrammer for nettleseren Internet Explorer, som gir flere funksjoner.

Legg til nyttige funksjoner
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes ganske mange tredjepartsprogrammer som gir Internet Explorer flere funksjoner, blant annet programmer som gjør det enklere å søke på nettet. Her får du en oversikt over en del slike programmer.

ABF Internet Explorer Tools

Et shareware-program med ekstraverktøy som har en del avanserte funksjoner som blant annet forstørrelsesglass (forstørrer teksten), lagring av alle bildene på en nettside til en mappe på PCen din, og popup-stopper.

Programmet krever Windows 98, ME, 2000 eller XP, og Internet Explorer 5.0 eller nyere. Det koster 29.95 dollar, men kan prøves gratis i 15 dager. Les mer.

Ariadne

Et shareware-program som kan blant annet brukes til å organisere vinduer og favoritter. Programmet har innebygd adresseliste, kalender, et notat-program, og en utforsker med søkemulighet for både lokal PC og for Internett. Programmet krever Windows CE, 2000 eller XP.

Fullversjonen koster 49.95 dollar, men du kan laste ned gratis prøveversjon og bruke den i 45 dager. Les mer.

Browser Extension Manager

Et gratis program som gir deg bedre kontroll over teknologier og programmer som innebærer potensiell sikkerhetsrisiko, som blant annet Active X og innebygde programmer (såkalte BHO-programmer) .

Browser Extension Manager krever Windows 98 eller nyere og minimum Internet Explorer 4.0. Les mer.

Close IEx

Et gratis program som kan brukes til å lukke alle åpne Internet Explorer-vinduer. Dette gjøres enkelt via én knapp. Les mer.

Copernic Agent Basic

Et gratis program med verktøylinje som gir tilgang til 90 søkemaskiner i 10 kategorier. Programmet har mange avanserte funksjoner, blant annet kan du lagre søkeresultater og eksportere/importere disse til eller fra andre brukere. Programmet krever Internet Explorer 5.0 eller nyere. Les mer.

Dogpile Toolbar

Et gratis program med verktøylinje som gir tilgang til flere søkemaskiner samtidig. Du får også tilgang til nyttige tjenester som kart, nyheter, værmelding, ordbøker og leksikon. Programmet har også innebygd popup-stopper. Programmet krever Windows 98, NT, ME, 2000 eller XP, og Internet Explorer 5.01 eller nyere. Les mer.

Download Express

Et lite program som kan til raskere nedlastning av filer. Dette skal være mulig ved bruk av en teknologi som deler nedlastingen inn i blokker (multiple downloading channels technology). Programmet kan dessuten gjenoppta nedlastinger som er blitt avbrutt, slik at du slipper å starte fra begynnelsen igjen..

Programmet er gratis for privatpersoner og krever Internet Explorer 4.0 eller nyere. Les mer.

Google Toolbar

Et gratis program med verktøylinje med søkemaskinen Google. Du kan blant annet søke etter tekst på nettsider, bilder eller tekst i nyhetsgrupper. Programmet har også en funksjon som fjerner popup-vinduer, men den norske betaversjonen er uten denne funksjonen. Les mer.

IEAK

Internet Explorer Administration Kit (IEAK) er en ekstrapakke fra Microsoft, som er spesielt tenkt for administratorer. Med IEAK er det for eksempel enklere å kontrollere oppsett i Internet Explorer for mange brukere. Les mer.

IE Booster

Samling av tilleggsverktøy for Internet Explorer som kan være til hjelp for deg som driver med webutvikling eller dersom du ønsker å lære det. Programmet gir tilgang til analyse og diverse informasjon om en nettside, når du høyreklikker på siden.

Programmet krever Internet Explorer 5.5 eller nyere. Det koster 29.95 dollar, men du kan laste ned en gratis 30-dagers prøveversjon. Les mer.

MakoButton

Et gratis program som kan brukes til å legge til knapper til verktøylinjen i Internet Explorer. En knapp kan inneholde en snarvei til et program eller en lenk til en nettside. Les mer.

The Favorite Start Page

Et gratis program som lager en enkel webside med oversikt over dine favoritter i Internet Explorer. Du kan gjerne lage din egen startside med dette programmet, som inneholder dine favoritt-lenker. Dette skjermbildet viser hvordan programmet ser ut i praksis. Les mer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer