Lego Loco (alder ikke oppgitt)

Publisert

Spillet er bare for PC og installerer Microsoft DirectX-komponenter for animasjoner og grafikk. Omstart av PCen kreves.

Brage har et lite ordentlig tog som har skinner i plast og to lokomotiver og noen penser og et signallys med batteri. Det er vanskeligere å bygge skinner på PCen, men på Legospillet er det vulkaner.

Det dreier seg om å bygge jernbaner og utforme landskap. Så kan du sette sammen tog som kjører rundt på skinnene. Du må selv styre penser og signaler for at ikke togene skal krasje.

Dette er klart det teknisk mest moderne spillet, det er det eneste som kjører i full skjerm med støtte for de siste Windows-teknikker (DirectX).

Det er veldig omstendelig å bygge skinner, det er liten intelligens bygget inn i dette slik at det er lett å gjøre feil. Svinger må settes nøyaktig på plass og retningen må justeres før de klikkes på plass. Kofferten som inneholder alle alternativene har flere nivåer med menyer slik at det blir mye manøvrering. Språket hos figuren som dukker opp høres ut som en japansk variant av røverspråk og er ikke til noen hjelp.

Dette spillet er et forsøk på å utvide Lego-begrepet. Vi er ikke helt sikre på om skjerm-versjonen blir en like stor suksess som plastversjonen. For de som liker å pusle med litt kronglete ting kan det være utfordrende, men det krever mer koordinasjon enn små barn besitter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer