Leiesoldat for en dag?

Men Quake II-motoren var ikke død: Vi har forhåndstittet på det ultravoldelige spillet Soldier of Fortune, og kan konkludere med at de som vokste opp med Rambo-filmer på 80-tallet kan ha noe å glede seg til.

Publisert

Premissen for spillet er å la deg ta del i en fullblods actionfilm. Raven Software har engasjert en ekte leiesoldat ved navn John Mullins, som har kommet med kreative innspill under spillets utvikling. I tillegg er Soldier of Fortune også navnet på et amerikansk tidsskrift, som sansynligvis er en pasifists verste mareritt.

Spillet omhandler hendelser som nok er ganske velkjente for de fleste videotittere – terrorisme, opprørere, kidnapping... Og det er din oppgave å håndtere situasjoner som det vanlige militæret eller politiet ikke har lyst til å rote seg inn i.

Rå vold

Vi har spilt gjennom to offentlig tilgjengelige brett, og har også prøvd flerspiller-mulighetene.

Enkeltspiller-brettene omhandler tyveri av atombomber, og handlingen foregår i New Yorks T-banesystem og ombord et tog i Afrika. Utenom det, er spillfølelsen svært lik mange andre førstepersons-spill – drep motstandere og kom deg til slutten av brettet. I brett nummer en må du gjennom en del underjordiske ganger og tunneler i T-banesystemet, samtidig som du blir forsøkt stanset av tungt bevæpnede skinheads. Disse har også tatt gisler, og det er din jobb å redde gislene. Etter at skinheads-gjenglederen slipper unna, blir du sendt til Afrika for å finne de stjålne bombene. Og bombene befinner seg på et tog i høy fart...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer