Lekker Blu-ray fra Samsung

Dette er ikke bare en Blu-ray-spiller, den spiller også mediefiler fra PC-en din, trådløst.

Lekker Blu-ray fra Samsung
Publisert
Sist oppdatert

Det dukker stadig opp nye, og forbedrede multimediedingser. I det siste har vi lagt vår elsk på lille WD TV, som spiller av nær sagt alle formater, inkludert Matroska-filer (MKV).

Sverger du til plater må du imidlertid se deg om etter andre løsninger. Men etter å ha satt øynene våre på Samsung BD-P4600, er det ikke sikkert vi behøver å lete lenger. Dette er nemlig en usedvanlig lekker Blu-ray-spiller med utvidet multimediefunksjonalitet.

Les også: Trådløst PC-bilde på TV

Kablet og trådløst

Via fjernkontrollen kan du nemlig få tilgang til musikk, bilder og filmer som er lagret på PC-en din. Tilgangen skjer enten trådløst (WLAN) eller via kablet nettverk. Spilleren har også to USB-porter, og kan lese mapper og filer fra minneplugger og eksterne harddisker. Tilkobling til TV skjer via spillerens HDMI-utgang.

I tillegg til å spille av blant annet MP3, JPG, DivX (HD), er den også naturligvis bakoverkompatibel med DVD-er og CD-er. I følge Samsung skal en nye oppskaleringsteknologi kalt BD Wise sørge for tilnærmet HD-kvalitet på gamle DVD-filmer.

Kan henges på vegg

Spilleren er bare 39 millimeter tykk, og kan henges på veggen. Overflaten er i svart pianolakk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.