Lekker flatskjerm fra MultiQ

Hva sier du til en 20,1 tommers skjerm, som er 5 cm i dybden og har en design som gjør den til et attraktivt element i stuen? Men er den verd 65.000 kroner?

Foto: MultiQ
Foto: MultiQ Vis mer
Publisert

Den svenske produsenten av flatskjermer MultiQ har nettopp lansert tre nye produkter. Med de tre nye modellene på 14,1 tommer, 15,1 tommer og 20,1 tommer, har MultiQ nå en komplett serie med flatskjermer som strekker seg fra 12,1 tommer i bunn, og hele veien opp til toppmodellen på 20,1 tommer.

Den dyreste delen i en flatskjerm er selve bildepanelet. Dessverre er dette også den mest utsatte. Derfor har MultiQ tatt i bruk et glasspanel som beskyttelse utenpå. Skulle du være så uheldig å lage en ripe i skjermen, slipper du altså unna med å bytte glassplaten.

Flatskjermer har lenge vært drømmen for aktive PC-brukere, men hittil har de vært i en prisklasse som ligger milevis ovenfor vanlige dødeliges budsjett. Og det er de til dels fortsatt. Men prisene er på vei ned, og de faller mye raskere enn før.

Markedet for flatskjermer til kommersiell bruk er forventet å øke med ca. 300% i løpet av 1998. På forbrukermarkedet ventes også en kraftig økning, men ikke før i løpet av 1999.

Dyrt for de siste tommene

Selv om du må ut med kr 65.000,- ekskl. mva. for en 20,1 tommers skjerm, kan du slippe med rundt kr 9.500,- for en 12,1 tommer - noe som tydelig viser hvor mye de siste tommene koster. For en skjerm med en bildeflate på 15,1 tommer, noe som tilsvarer en 17 tommers bilderørsskjerm, må du ut med ca. 17.000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer