Lekker jukebox fra Philips

Harddiskbaserte MP3-spillere er i skuddet - nå er også Philips på banen med en lekkerbisken.

Lekker jukebox fra Philips
Publisert
Sist oppdatert

I følge Philips selv skal Recording Audio Jukebox HD100 være verdens minste harddiskbaserte MP3-spiller med innspillingsfunksjon. Enheten er ikke større høyere enn 10 cm, 6,5 cm bred og under 2 cm tykk. Vekten er på 167 gram, som er nesten 100 gram lettere enn Creative Zen og Mpio HD100.

10 døgn

Spilleren er utstyrt med en 15 GB harddisk, og støtter både MP3- og WMA-filer. Hvis man regner at en typisk MP3-fil opptar 1 MB pr minutt og at en sang varer i 4 minutter i snitt, betyr det at du får plass til rundt 3.700 sanger på den, eller over ti døgn med forskjellig musikk. Med WMA-formatet er det mulig å få plass til enda mer.

Recording Audio Jukebox HD100 kan dessuten spille inn musikken direkte, via den analoge eller digitale linjeinngangen, og lagre materialet i MP3 eller WMA-format. Spilleren kan selvsagt også kobles til PC (USB 2.0) for overføring av allerede eksisterende filer, og den har også mikrofoninngang.

Enkel betjening


Spilleren har også innebygd equalizer som kan forhåndsprogrammeres. I følge Philips skal den være ekstra hurtig og enkel å betjene, ved hjelp av et såkalt SuperScroll-system.

Med på kjøpet får du en 5-knappers fjernkontroll, ørepropper, bæreveske, USB-kabel, nettadapter og CD ROM med software.

Spilleren ventes i butikkene i sommer, og veiledende pris er satt til 4.495 kroner inkl mva. DinSide har allerede bestilt inn et eksemplar til test.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer