Lekker jukebox fra Philips

Harddiskbaserte MP3-spillere er i skuddet - nå er også Philips på banen med en lekkerbisken.

Lekker jukebox fra Philips
Publisert
Sist oppdatert

I følge Philips selv skal Recording Audio Jukebox HD100 være verdens minste harddiskbaserte MP3-spiller med innspillingsfunksjon. Enheten er ikke større høyere enn 10 cm, 6,5 cm bred og under 2 cm tykk. Vekten er på 167 gram, som er nesten 100 gram lettere enn Creative Zen og Mpio HD100.

10 døgn

Spilleren er utstyrt med en 15 GB harddisk, og støtter både MP3- og WMA-filer. Hvis man regner at en typisk MP3-fil opptar 1 MB pr minutt og at en sang varer i 4 minutter i snitt, betyr det at du får plass til rundt 3.700 sanger på den, eller over ti døgn med forskjellig musikk. Med WMA-formatet er det mulig å få plass til enda mer.

Recording Audio Jukebox HD100 kan dessuten spille inn musikken direkte, via den analoge eller digitale linjeinngangen, og lagre materialet i MP3 eller WMA-format. Spilleren kan selvsagt også kobles til PC (USB 2.0) for overføring av allerede eksisterende filer, og den har også mikrofoninngang.

Enkel betjening

Spilleren har også innebygd equalizer som kan forhåndsprogrammeres. I følge Philips skal den være ekstra hurtig og enkel å betjene, ved hjelp av et såkalt SuperScroll-system.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer