Lekker lasermus fra Logitech

Den nye lasermusen fra Logitech har allerede blitt omtalt i pressen, men i går fikk vi endelig muligheten til å prøve vidunderet. Er MX1000 noe for deg?

Publisert
Sist oppdatert

Tilhører optiske mus fortiden? Teknologien er ikke nødvendigvis på vei ut, men det er likevel spennende at det fremdeles jobbes med nye alternativer. Hva med laser, for eksempel? I følge utviklerne av den nye MX1000-musen skal denne løsningen være langt mer nøyaktig enn optiske alternativer.

En usynlig laserstråle gjør at musen kan se mikroskopiske detaljer i oveflaten, som gir langt bedre presisjon og respons enn tildligere. I tillegg kan musen brukes selv på overflater som en vanlig, optisk mus ville slitt med.

Vi sammenlignet MX1000 og andre, optiske modeller, og det er ingen tvil om at laser-varianten er mer presis og nøyaktig. Det ser ut til at denne musen vil være førstevalget for blant annet spillentusiaster og andre med behov for presisjon og rask respons.

Musen er i tillegg ekstremt lekkert designet, og ligger meget godt i hånden. Den har fått flere teknologiske nyvinninger, som Tilt Wheel (Microsoft har også lignende teknologi i sine mus), som lar deg skrolle til venstre og høyre i tillegg til opp og ned, samt tommelknapper for lettere internettnavigering og bytting mellom åpne vinduer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer