Lekkert tilbehør fra Logitech

Logitech kommer med tre nye sett med høyttalere og er endelig på banen med en optisk mus. Ingen av produktene er revolusjonerende oppgraderinger, men viser at Logitech følger med i utviklingen.

Lekkert tilbehør fra Logitech
Publisert

Blant nyhetene er et høyttalersett som er beregnet spesielt på spill. SoundMan SR-30 er et kompakt system med fire satellitthøyttalere og en subwoofer som Logitech hevder er den mest kompakte på markedet.

Med fire satellitter skal Logitech tilby surroundlyd, og gi økt realisme i spillet. I tillegg får du med en SoundTouch-fjernkontroll med fire volumkontroller for kanalene, av/på-knapp, strømindikator og uttak for hodetelefoner.

Det andre systemet som blir lansert er noe mindre. Bare to høyttalere i tillegg til en subwoofer. SoundMan S-20 blir også levert med en SoundTouch-fjernkontroll.

Til slutt kommer SoundMan S-4 som blir som en smågutt å regne i forhold til de to andre. Dette lille systemet er bare beregnet for de som ikke stiller høye krav til verken lydstyrke eller bass, men som trenger høyttalere til å høre oppstartlyden til Windows, og eventuelt litt til multimediaprogrammer.

SoundMan SR-30 kommer til å bli solgt i butikkene til 990 kroner inkludert mva., SoundMan S-20 vil koste 549 kroner inkludert mva. mens lille SoundMan S-4 koster 249 kroner inkludert mva. Alle modellene kommer til butikkene i løpet av august.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer