Lekre høyttalere fra Logitech

Den kjente datatilbehør-produsenten Logitech lanserer nå to nye høyttalersett, som etterfølger SoundMan X2 som kom i august. I designet legger produsentene stor vekt på både lydkvalitet og utseende.

Lekre høyttalere fra Logitech
Publisert

Det første settet er en direkte etterfølger av SoundMan X2, og er meget lik dette settet. SoundMan X1, som det nye produktet heter, er en rimeligere og mindre versjon av X2, som likevel tilbyr topp lyd. Der hvor X2 har en uteffekt på 40 watt, gir X1 25 watt. Settet består av subwoofer og to satelitthøyttalere med innebygget bass- og diskantkontroll samt hodetelefonutgang. SoundMan X1 er designet for musikkentusiaster som vil nyte DVD, CD eller MP3 på sin PC.

SoundMan G1 er den rimeligste løsningen, med to stereohøyttalere som kan benyttes i de fleste sammenhenger, hjemme eller på kontoret. Disse høyttalerne har også justeringsmuligheter for bass og diskant, og innebygget hodetelefonutgang.

Alle høyttalerne fra Logitech benytter en teknologi kalt LIMAD, som gjør at høyttalerne avgir lyd ved alle frekvenser proporsjonalt mot inn-signalet, og håndterer plutselige frekvensendringer uten forvrengninger. I tillegg til dette kan høyttalerne gjengi et bredt spekter av lyd, blant annet lave frekvenser som ofte er vanskelig å gjengi korrekt.

Prisen på SoundMan X1 er 799 kr inkludert moms, mens SoundMan G1 vil koste 399 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer