Lekre nyheter fra HP

Smarte løsninger for hjem og skole lanseres på løpende bånd

Publisert
Sist oppdatert

Høsten er i ferd med å innhente oss, og det er klart for et stort påtrykk av nye dataprodukter. Vi har fått kikke på et utvalg av hp sine nyheter.

Bærbar PC og frittstående multimediamaskin

Det finnes bærbare PCer og det finnes små DVD-spillere med skjerm. Nå har HP laget en ny bærbar PC som kombinerer disse, men den kan også mer enn som så.

Selve PCen heter dv1000 og kalles en Entertainment Notebook PC. Den kommer i mange forskjellige konfigurasjoner, basert på Pentium M eller Celeron M. Den har 6-in-1 minnekortleser, FireWire og 3 USB 2.0-porter og S-Video ut.

Skjermen er en 14-tommer i bredformat, med 1280 x 768 punkter, som gjør den godt egnet til avspilling av DVD.

Dette er også en del av spesialitetene ved denne maskinen. Den kan nemlig brukes som ren avspiller for forskjellige typer media – uten at du må starte Windows!

Det er en egen knapp som starter opp maskinen i et modus som kalles QuickPlay. Da dukker det opp en svært enkel meny på skjermen, hvor du kan velge avspilling av en rekke formater. Det er egne knapper for manøvrering i menysystemet, samt en rekke knapper for direkte kontroll av forskjellige funksjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer