Lenovo G570

Smart bærbar til fin pris.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lenovos G-serie består av modeller for deg som har fokus på valuta for pengene, men PC-en har både eksteriør og funksjonalitet som slett ikke vitner om at det er snakk om en modell som starter på godt under 5000 kroner.

Mange utgaver

Modellen finnes imidlertid i over 20 forskjellige konfigurasjoner, får vi opplyst fra Lenovo Norge. Utgaven vi har hatt på testbenken koster rundt 6.700 kroner i butikk, og har følgende viktige tekniske egenskaper:

 • 15,6 tommer blank skjerm, 1366 x 768 piksler
 • Intel Core i5-2410M (2,3 GHz) prosessor
 • 6 GB minne
 • AMD Radeon HD 6370M grafikk
 • 750 GB harddisk (5400 rpm)
 • Den rimeligste utgaven vi har funnet i norske butikker har en Core i3 2310M-prosessor, 4 GB minne, 500 GB harddisk og Intel HD-grafikk, som må betegnes som rimelig potent med tanke på prisen, som starter på rundt 4700 kroner.

  Felles for samtlige utgaver er et chassis i delvis plast/metall, DVD-brenner for alle formater, webkamera, trådløst nettverk (b/g/n), 4 USB 2.0-porter, VGA/HDMI-utgang, 10/100 Mbit nettverkskontakt, minnekortleser og et 6-cellersbatteri som skal holde til rundt 5 timer jobbing, ifølge Lenovo. PC-en er 3,5 cm tykk, og vekten lander på rundt 2,6 kg. Operativsystemet er Windows 7 Home Premium, 64 bit.

  For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

  Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

  Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer