Test av Lenovo Yoga C940 og Yoga S940

Lenovo har lansert en Yoga som ikke kan yoga

Vi har testet to av selskapets toppmodeller og funnet vår favoritt.

LENOVO YOGA: C940 er oppfølgeren til en av fjorårets beste bærbare PC-er, mens S940 er et helt nytt tilskudd i Yoga-familien. Foto: Martin Kynningsrud Størbu
LENOVO YOGA: C940 er oppfølgeren til en av fjorårets beste bærbare PC-er, mens S940 er et helt nytt tilskudd i Yoga-familien. Foto: Martin Kynningsrud Størbu Vis mer
Publisert

Lenovo Yoga S940 ble annonsert under teknologimessen CES i Las Vegas helt tilbake i januar, mens Yoga C940 så dagens lys under IFA-messen i Berlin på sensommeren. Dog er det først nå at vi har fått dem inn på testbenken.

Yoga C940 er oppfølgeren til C930 som vi testet på denne tiden i fjor og gav en stor tommel opp og terningkast fem, mens S940 faktisk er et et nytt tilskudd i Lenovos Yoga-serie.

Design

Sistnevnte er den minste av de to og har en skjerm på 13,9 tommer. På grunn av den slanke rammen rundt skjermen, er PC-en faktisk mer på størrelse med en 13-tommer.

Det nesten rammeløse designet har heldigvis ikke gått på bekostning av funksjon. På andre bærbare PC-er, for eksempel Dell XPS og Huawei MateBook X Pro, har produsentene valgt litt alternative løsninger for å få plass til nettkameraet, som vanligvis sitter over skjermen.

Både Yoga S940 og C940 har et omvendt hakk - tenk mobilhakket på iPhone X, bare motsatt vei - slik at det fremdeles er rom for nettkameraet der det hører hjemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer