Lenovo med 27" hybrid nettbrett/PC

Nok en spiker i kista for stasjonær-PC-en?

Dette nettbrettet på 27 tommer veier 8 kg, og er noe av det mest banebrytende vi har sett på CES i år. Foto: Lenovo
Dette nettbrettet på 27 tommer veier 8 kg, og er noe av det mest banebrytende vi har sett på CES i år. Foto: Lenovo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

LAS VEGAS: At PC-en er i endring er ingen overdrivelse. Under årets CES-messe har vi sett utallige eksempler på alt-i-ett-PC-er og nettbrett med full PC-funksjonalitet. Et godt eksempel er dette futuristiske brettet fra Panasonic.

27 tommers nettbrett

Men IdeaCentre Horizon fra Lenovo er kanskje den mest interessante vi har sett så langt. Ikke nok med at brettet er på hele 27 tommer, det har også fått en pris som kommer til å gjøre det til høyaktuelt for mange.

Selve skjermen har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler, og kan oppfatte inntil ti berøringer samtidig. Lenovo nevner blant annet gruppespill og oppgaver der flere samhandler samtidig som typiske bruksområder. Det kan blant annet leveres med et bordstativ.

Potente saker

Og på innsiden sitter en Intel Core i7-prosessor og en Nvidia GeForce GT 620M-prosessor, sistnevnte sterk nok til å spille nyere spill med moderate innstillinger.

Her er dessuten muligheten til å putte inn 8 GB RAM og opptil 1 TB harddisk. Horizon har også innebygd støtte for Bluetooth og trådløst nett (b/g/n).

For øvrig har det USB 3.0-porter, kortleser for de fleste aktuell minnekorttypene, samt en HDMI-port. I front sitter et integrerte 720P webkamera.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer