Lenovo med smart 4K-skjerm for skrivebordet

Kan brukes frittstående.

Lenovos nye 4K-skjerm har svært mye funksjonalitet innebygd, inkludert siste versjon av Android-systemet fra Google. Foto: Lenovo
Lenovos nye 4K-skjerm har svært mye funksjonalitet innebygd, inkludert siste versjon av Android-systemet fra Google. Foto: Lenovo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lenovo er blant elektronikkprodusentene som har mye nytt å by på under årets CES-messe i Las Vegas. Vi har allerede omtalt dette spennende nettbrettet.

Les også: Forventninger til teknologiåret 2014

Siste Android-versjon

Skjermen ThinkVision 28 er også interessant. Dette er en 28-tommer med 4K-oppløsning, det vil si 3840 x 2160 piksler. Skjermen er også berøringsfølsom (senser inntil 10 fingre samtidig), og derfor er det spesielt nyttig at den har innebygd Tegra-prosessor fra Nvidia, 2 GB RAM, 32 GB SSD - og kjører Android 4.4, også kjent som KitKat.

Skjermen kan altså benyttes frittstående, altså uten noe annet tilkoblet enn nettverkskabel og strøm. Verken PC, tastatur eller mus er påkrevd. Den kan også legges omtrent helt flatt, som om den var et nettbrett.

Støtter en mengde teknologier

Om du likevel skulle ønske å koble til eksternt utstyr er det greit å vite at skjermen har hele tre HDMI-innganger, flere USB-porter, lyd inn- og utganger, DisplayPort, Ethernet og en kortleser for microSD-kort. I tillegg har den støtte for både Bluetooth 4.0, NFC og Miracast.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer