Lenovo-nettbrett med innebygd projektor

Lanserte to nettbrett og én ny ultrabook.

PÅ VEGGEN: Nye Yoga Tablet 2 Pro fra Lenovo kan henges på veggen, eller vise bildet på veggen via en innebygd projektor. Foto: LENOVO
PÅ VEGGEN: Nye Yoga Tablet 2 Pro fra Lenovo kan henges på veggen, eller vise bildet på veggen via en innebygd projektor. Foto: LENOVO Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år høstet Lenovo gode skussmål for sin ultrabook, Yoga 2 Pro, da vi testet den på Dinside.

Nå står oppfølgeren på trappene, men også to nye nettbrett, der ett av dem har innebygd projektor.

Yoga 3 Pro

Begynner vi med den nye PC-en, er dette en ultrabook-hybrid der du på samme måte som hos forgjengeren kan bøye skjermen hele veien rundt,. Den kan altså fungere som et nettbrett eller ligge helt flatt på bordet.

Skjermen har samme størrelse og oppløsning som tidligere; 3200x1800 fordelt på 13,3 tommer, som betyr at den er svært skarp. Den er også berøringsvennlig. Lenovo har også klart å barbere av litt fra forgjengeren, og maskinen er 17% tynnere og klokker inn på 12,8mm. Vekten er oppgitt til 1,19kg; også det redusert fra forgjengeren.

Hengslingen er forbedret fra to til seks fokuspunkter og består av over 800 deler med stål og aluminium, på samme måte som et armbåndsur. Tilgjengelige farger blir for øvrig sølv, gull og oransje.

På innsiden er maskinen oppdatert med Intel Core M-prosessor, støtte for den nye 802.11ac-standarden hva gjelder trådløst nett, og ni timers batteritid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer