Lenovo starter PC-fond

Gir bort datamaskiner til gode saker - men ikke til privatpersoner.

Publisert
Sist oppdatert

Har du noensinne lurt på hva som skjer med produktene vi tester etter at vi journalister er ferdige med dem? Vel, i motsetning til hva noen tror så beholder vi dem ikke selv - de går tilbake til utlåneren.

I tillegg hender det at produsentene låner ut sine produkter for prosjekter eller til organisasjoner med prekære behov. Til sammen kan det være snakk om en liten haug returnerte datamaskiner som ikke uten videre kan selges - de er jo brukt. Så hvor ender de egentlig opp?

12 år gamle Ole Martin Iversen fra Oslo lurte litt på det samme. Derfor sendte han et brev (ja, et sånt av papir som bruker flere dager i posten) som til slutt havnet hos Hanne Klausen, daglig leder for Lenovo Norge.

I brevet kunne Ole Martin fortelle at han egentlig delte en PC med storebroren, men den naturlig nok større broren sørget for at datamaskinen var opptatt nesten hele tiden. Så ettersom pengene ikke rakk til en ny PC, kanskje Lenovo hadde en brukt å unnvære?

Klausen lot seg sjarmere.

En lykkelig Ole Martin Iversen blir her overrakt en Lenovo 3000 N200 av Hanne Klausen. 12-åringen blir den første (og siste privatpersonen) som får nyte av PC-fondet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer