Lenovo utvider ThinkPad

ThinkPad-linjen oppgraderes til neste generasjon Centrino - og vi får noen helt nye modeller.

Publisert
Sist oppdatert

På en presselansering i dag kunne Lenovo vise frem sine nye modeller basert på Intels Centrino 2-teknologi, og i anledning generasjonsbyttet har de også benyttet anledningen til å gjøre noen forandringer - og tillegg - i sin berømte ThinkPad-serie.

De som har fulgt med på ThinkPads en stund vil kanskje først legge merke til at mange av modellene bytter navn, der modellnummeret i større grad vil si noe om PC-ens størrelse. Den nye utgaven av X61 vil for eksempel nå hete X200, der 2-tallet tilsier at skjermen er på 12 tommer. Det er forresten 12 tommers bredskjerm nå.

Den oppgraderte X300 (13 tommer, du skjønner tegninga) vil være X301 - hvor den største forandringen er at en digital videoutgang (DisplayPort) er lagt til.

Gamle T61 som kom som både 14- og 15-tommer blir nå T400/T500, og lavprismodellen R61 får samme behandling: R400 og R500.

Men bortsett fra et nytt modellnummer på chassiset er det er det ikke de store overraskelsene utseendemessig, det er på innsiden forandringene skjer.

I tillegg til Centrino 2, som betyr nytt brikkesett, prosessor og nettverkskort, vil R- og T-modellene nå kunne leveres med hybrid grafikkløsning der du kan med et tastetrykk kan skifte mellom integrert eller dedikert grafikk ettersom du ønsker å prioritere batterilevetid eller grafikkytelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer