Lenovo Yoga 2 Pro

Kanskje den aller beste hybriden akkurat nå.

Lenovo Yoga 2 Pro står seg godt som en vanlig bærbar PC. Men med enkle grep blir den til noe mer. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Lenovo Yoga 2 Pro står seg godt som en vanlig bærbar PC. Men med enkle grep blir den til noe mer. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

PC-produsentene fortsetter sine forsøk på å lage den perfekte hybrid mellom PC og nettbrett. Men selv om vi har testet en hel haug av dem, har så langt ingen av dem vært noen ren innertier.

Et hybridprodukt vil nemlig innebære en del kompromisser, og salgstallene kan tyde på at kompromisser ikke er noe norske kunder ønsker seg.

Les også: Denne PC-en er tre ting på én gang

En PC med noe mer

Lenovo har derfor tenkt litt annerledes enn mange av produsentene. Slik vi vurderer den er nemlig Lenovo Yoga 2 Pro i utgangspunktet en Ultrabook, en svært lekker som sådan. Du kan bruke den nøyaktig som en vanlig, velytende og velfungerende PC, uten begrensningene som ofte preger hybridene.

Den byr imidlertid på mer dersom du skulle være interessert, og det er en idé vi har tro på.

I stedet for en løsning som er 50% PC og 50% nettbrett får du her en maskin som er 100% PC, der nettbrett og andre bruksmåter kommer som en slags bonus. Hva vi legger i det skal du få vite om litt.

Først tar vi en kjapp gjennomgang av de viktigste tekniske egenskapene til vårt testeksemplar:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer