Mektig hybrid-PC

Lenovo Yoga 910

En av de fineste hybridene vi har lagt våre hender på, og den kommer med en ekstremt skarp skjerm.

PENESTE YOGAEN NOENSINNE?: Lenovo Yoga 910 er kraftig oppgradert fra 900. Vi har testet den og trillet terningkast 5. Foto: Bjørn Eirik Loftås
PENESTE YOGAEN NOENSINNE?: Lenovo Yoga 910 er kraftig oppgradert fra 900. Vi har testet den og trillet terningkast 5. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skjer ikke så mye på nettbrettfronten for tiden, men PC-produsentene har et stort fokus på PC-er som med et enkelt håndgrep kan settes i nettbrett-modus. Typen der du skyver skjermen helt rundt på baksiden, er den mest utbredte, og det siste året har vi testet flere meget gode maskiner med denne formfaktoren.

Sist ut var HP Spectre X360, og nå er turen kommet til Lenovo Yoga 910 - som må ses på som en direkte konkurrent - med mye likt på spesifikasjonssiden - og med en prislapp som ligger i samme leie.

Mange forbedringer

Noen av dere husker sikkert testen vår av Yoga 900S, som ble kronet med terningkast 6 i fjor. 910 er ikke direkte etterkommer til den, men til den noe større Yoga 900, som vi dessverre ikke rakk å teste.

Men det vi kan si, er at 910 har fått flere forbedringer i forhold til denne, blant annet større skjerm, mindre skjermramme, fingerleser, bedre batteri, ny prosessor-generasjon og nye porter.

De Luxe eksteriør

La oss starte med det ytre. PC-en har et solid chassis av lys grå, børstet aluminium både på utsiden og innsiden. Hengslet mellom skjerm og tastaturdel har en mekanikk som kan minne om en klokkelenke, og skal ifølge produsenten tåle svært mye belastning. Det både ser ut og føles som et premiumprodukt lang vei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer