Les det senere med Instapaper

Ett klikk er nok.

Lagre nettsider du har tenkt til å lese senere med ett klikk, så er de tilgjengelige hvor enn du befinner deg.
Lagre nettsider du har tenkt til å lese senere med ett klikk, så er de tilgjengelige hvor enn du befinner deg. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke alltid du har tid til å lese en artikkel, men hva gjør du da? Skriver den ut for å lese på bussen? Lagrer den i den store spaghettien du kaller "favoritter", eller lar du den ligge i en åpen fane i nettleseren din i håp om at det skal komme et pustehull senere på dagen?

Som regel gjør det nemlig ikke det, og med mindre du har et godt system med tanke på hva du skal lese senere, blir det som regel med ambisjonen.

Instapaper er en av flere løsninger på problemet. Dette er en løsning det er svært enkelt å sette opp, og som gjør at nettsidene du har valgt å lese senere er tilgjengelig hvor enn du måtte befinne deg; uavhengig av nettleser eller operativsystem.

TEST: Lagring på nett

E-post er nok

Alt du trenger å gjøre er å peke nettleseren til http://www.instapaper.com/, velge register og angi e-postadressen din (du kan også sette passord under account-valget når du er logget inn, men du ikke).

Deretter får du beskjed om å dra en bookmarklet til bokmerkelinjen, og så er du klar. Når du nå trykker på dette bokmerket, vil siden automatisk sendes til leselisten din hos Instapaper. Denne er tilgjengelig hvor enn du logger inn fra, og det finnes også en RSS-feed du kan abonnere på for å holde oversikten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer