Les dette før du installerer Windows 7

Er du blant de mange som lurer på om du skal oppgradere? Da bør du lese dette før du setter i gang installasjonen.

Les dette før du installerer Windows 7
Publisert
Sist oppdatert

I dag er Windows 7 i butikkhyllene. Nøyaktig tre år har gått siden Vista ble lansert, men den versjonen rakk aldri å bli mer populær enn forgjenger XP. Med Windows 7 ser det ut til å bli annerledes.

Det er nemlig ikke ofte et ikke-ferdig operativsystem får så mye skryt som tilfellet har vært med Windows 7 under utviklingen. Entusiasmen er tilbake, både hos Microsoft og blant publikum. De fleste spår at Windows 7 kommer til å bli en suksess, og vil gi Microsoft et løft etter en mindre heldige Vista-periode.

Se også Her er Windows 7-nyhetene

Fristende? Selvsagt. Men selv om operativsystemet virker å være solid, er det en del ting du bør være klar over før du eventuelt erstatter XP eller Vista med Windows 7.

Her er noen av de viktigste:

  • 1. Brukergrensesnittet i Windows 7 er ikke ekstremt forskjellig fra Windows Vista. Hvis du har Windows Vista og er fornøyd med ytelsen og brukergrensesnittet, kan det være lurt å tenke seg om to ganger før du går til innkjøp av Windows 7.

  • 2. Selv om Windows 7 virker å være langt mer "ferdig" enn Windows Vista var på lanseringstidspunktet, dukker det nesten alltid opp uoppdagede feil den første tiden. Historisk sett betyr dette at hvis du er opptatt av å ha et mest mulig feilfritt system, kan det være smart å vente til den første store oppdateringspakken er på plass (Service Pack 1).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer