Les populære blader gratis

iPhone-brukere får lese masse gratis kvalitetsblader. Hvorfor ikke late som om du har en?

Publisert
Sist oppdatert

iPhone-brukere er priviligerte. Ikke bare får de gratis nettilgang i AT&Ts hotspot-soner rundt om i USA - nå får de også tilgang til en god håndfull kvalitetsblader gratis.

Det er nettjenesten Zinio som står for gavepakken. Her tilbys en rekke profilerte amerikanske blader helt gratis for iPhone-brukere. Eksemplene inkluderer Macworld, Car & Driver, Playboy, Elle, Lonely Planet og Popular Photography. Bladene er tilgjengelige som vanlige bildefiler, ingen innlogging er påkrevd, bortsett fra at du må ha en iPhone.

Dårlig med iPhone på deg, sier du?

Det finnes selvsagt et lite triks.

Endre brukeragent

Nettstedet gHacks har laget en enkel bruksanvisning til hvordan du kan få lese bladene, ved at du lar nettleseren din identifisere seg som en iPhone. Dette trikset har vi for så vidt tatt for oss i artikkelen Slik lurer du de som lurer deg, der vi viste hvordan du med Firefox-tillegget user agent switcher kan endre oppsettet i nettleseren slik at et nettsted tror du er en Google-bot og dermed slipper deg til materiale mannen i gata ikke får se.

På samme måte kan du bruke User agent switcher til å narre Zinio til å tro at du egentlig har en iPhone, og også Safari-brukere kan lett bytte. Slik gjør du det:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer