Les populære blader gratis

iPhone-brukere får lese masse gratis kvalitetsblader. Hvorfor ikke late som om du har en?

Publisert
Sist oppdatert
Dårlig med iPhone på deg, sier du? Det finnes selvsagt et lite triks.iPhone-brukere er priviligerte. Ikke bare får de gratis nettilgang i AT&Ts hotspot-soner rundt om i USA - nå får de også tilgang til en god håndfull kvalitetsblader gratis.

Det er nettjenesten Zinio som står for gavepakken. Her tilbys en rekke profilerte amerikanske blader helt gratis for iPhone-brukere. Eksemplene inkluderer Macworld, Car & Driver, Playboy, Elle, Lonely Planet og Popular Photography. Bladene er tilgjengelige som vanlige bildefiler, ingen innlogging er påkrevd, bortsett fra at du må ha en iPhone.

Dårlig med iPhone på deg, sier du?

Det finnes selvsagt et lite triks.

Endre brukeragent

Nettstedet gHacks har laget en enkel bruksanvisning til hvordan du kan få lese bladene, ved at du lar nettleseren din identifisere seg som en iPhone. Dette trikset har vi for så vidt tatt for oss i artikkelen Slik lurer du de som lurer deg, der vi viste hvordan du med Firefox-tillegget user agent switcher kan endre oppsettet i nettleseren slik at et nettsted tror du er en Google-bot og dermed slipper deg til materiale mannen i gata ikke får se.

På samme måte kan du bruke User agent switcher til å narre Zinio til å tro at du egentlig har en iPhone, og også Safari-brukere kan lett bytte. Slik gjør du det:

Firefox:

 1. Last ned og installer tillegget på denne siden: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/59. Du må starte om nettleseren din etter å ha installert.
 2. Velg tools->user agent switcher->options->options
 3. Legg til en ny user agent ved å trykke add-knappen. Kall den nye agenten for iPhone og skriv følgende i user agent-feltet: Mozilla/5.0 (iPhone; U; CPU like Mac OS X; en) AppleWebKit/420.1 (KHTML, like Gecko) Version/3.0 Mobile/4A102 Safari/419 (United States)

  Les populære blader gratis

  Slik:


 4. Nå kan du aktivere iPhone-brukeragenten din ved å velge tools->user agent switcher->iphone. For å lese bladene går du til http://imgs.zinio.com/iphone/, så er det bare å kose seg.
NB! Husk å bytte tilbake fra iPhone når du er ferdig med å lese bladene. Dette gjør du ved å velge tools->user agent switcher->default.

Safari
Mac-brukere har sannsynligvis Safari allerede - Windows-brukere kan laste det ned fra http://www.apple.com/safari/. Her er det enda enklere:

 1. Åpne safari og naviger til advanced-flippen under preferences
 2. Huk av krysset for å vise utvikle-menyen i menylinjen
 3. Trykk ok, gå til menyen utvikle->brukeragent og velg iPhone.
 4. Voila - les blader og kos deg på http://imgs.zinio.com/iphone/

Kilde: gHacks.net


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer