Lesere på kroken

På torsdag kunne DinSide Data melde at Microsoft skulle overta operativsystemet Linux -- noe Windows-brukere så frem til, mens Linux-tilhengere følte seg sveket. Vi inviterte våre lesere til å kommentere saken, og bringer som lovet en oppsummering av leserbrevene.

Lesere på kroken
Publisert

I torsdagens artikkel (se 3052">Microsoft overtar Linux!) skrev vi om hvordan Microsoft hadde overtatt Linux for å tilføre bedre stabilitet og kvalitet til sine Windows-løsninger, som gjennom mange år har hatt atskillig rom for forbedring. Dessuten beskrev vi hvordan Microsoft hadde sikret seg Linus Torvalds (finnen som skapte Linux) for en ikke nærmere angitt sum med penger.

Mange av DinSide Datas lesere ble opprørt over dette, mens noen få kunne se positive sider ved overtakelsen. Men de aller fleste hadde likevel fått med seg datoen for publisering av artikkelen: 1. april... :-)

Som kjent finnes det ingen større fryd enn skadefryd, og det er alltid morsomt å se folk gå på limpinnen. Som lovet bringer vi derfor et knippe med kommentarer vi mottok fra leserne, og snill som vi er, får leserne denne gang være anonyme.

Også du, min sønn Brutus...

"Denne saken får konsekvenser på både godt og vondt:1. Forhåpentligvis klarer kanskje nå Microsoft å lage et stabilt OS...2. Linux som freeware vil sikkert bli faset ut, og vi må garantert kjøpe OS fra Microsoft, enten vi liker det eller ikke.Konsekvensen for de millioner som allerede benytter seg av programmer på Microsoft-plattform, er utelukkende positive (kortsiktig) da stabilitet (dessverre en mangelvare ved Microsoft-produkter) kanskje blir vektlagt."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer