Lesernes beste skrivebord: Linux

Ny lørdag, ny semifinale. Her er lesernes beste Linux-desktoper.

Publisert
Sist oppdatert
... løpet er ikke kjørt om du ikke har sett desktopen din ennå.For et par uker siden dro vi i gang konkurransen Pimp my desktop, i jakten på hvem som hadde Norges kuleste skrivebord.

Premien er et gavekort på 2.000 kroner i en valgfri nettbutikk.

Vi har mottatt godt over 100 bidrag, og forrige lørdag nominerte vi 6 Windows-skrivebord der dette bidraget dro i land første finaleplass.

Denne lørdagen er det Linux-skrivebordene som står for tur, og de finner du i følgende fotoalbum (etter tilbakemeldinger fra forrige runde, finner du en lenke til bakgrunnen i full størrelse under hvert bilde):

FOTOALBUM: Lesernes beste Linux-desktoper

Notér deg navn/nummer på bidraget du synes er best og stem i avstemningsboksen under. Avstemningen for denne semifinalen avsluttes på mandag.

(Avstemningen er avsluttet.)

Neste lørdag er det Apple OSX som står for tur, men på grunn av noe få bidrag, blir den semifinalen krydret med ekstra godbiter fra Windows og Linux-bidragene, så løpet er ikke kjørt om du ikke har sett desktopen din ennå.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer