Lexmark 1100

Lexmark 1100 Color Jetprinter er det rimeligste alternativet fra Lexmark. For 1 000 kroner (inkl. mva.) kan denne skriveren bli din, men da må du også leve med noen ulemper i forhold til en litt dyrere skriver. Den har bare plass til en blekkpatron som må skiftes mellom farge og sort/hvitt etter behov, og den er heller ikke spesielt rask.

Publisert

Lexmark 1100 er enkel å installere, men ikke fullt så enkel å bruke. Det er for tungvint å måtte skifte blekkpatron hver gang du vil skrive ut i farger. Dette er derfor først og fremst en skriver for deg som er på jakt etter det aller billigste og som nesten bare vil skrive ut sort tekst

Skriveren har en oppløsning på 600 dpi i farger og sort hvitt. Arkmateren klarer å holde 30 ark samtidig. Dette blir alt for knapt i et kontormiljø, men for hjemmebrukere er det godt nok.

Denne skriveren overtar for Lexmark 1000 som vi har testet tidligere. Nytt er blant annet en bedre brukerhåndbok og bedre arkmater og mottak. Oppløsningen er den samme. Også hastigheten er den samme som den gamle modellen.

OK til sort tekst

Dette er først og fremst en skriver for enkle tekstutskrifter i sort, og hvis det er ditt viktigste bruksområde holder denne skriveren fint. Teksten flyter ørlite ut på kopipapir, men ikke nok til at det gir vesentlig trekk i karakteren på dette testpunktet. Spanderer du noen ekstra kroner på et papir med litt bedre kvalitet, blir tekstutskriftene gode.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.