Lexmark 2030

Lexmark 2030 er i standardversjonen OK på tekst, men under middels på grafikk og foto. Skriveren kan likevel være interessant hvis du installerer et spesielt fotosett med en ekstra fotopatron, men da bør du få en god pris.

Publisert

Lexmark 2030 har en maksimal oppløsning på 600x300dpi. Hvis du kjøper fotopatronen i tillegg, vil 2030 skrive ut med 6 farger (med bedre fotokvalitet. Vi synes likevel løsningen med ekstra fotopatron blir litt for tungvint. Arkmateren klarer maksimalt 100 ark. Forøvrig er skriveren enkel å bruke og sette opp.

OK tekstutskrifter

Utskrift av fotografier på høykvalitets fotopapir er ganske fine, men ikke i toppklassen. Lexmark 2030 er enda et eksempel på at oppløsningen (600x300dpi) ikke nødvendigvis er den eneste måleenheten hvis du er på jakt etter gode utskrifter av fotografier. Fotopatronen blander 6 farger for å oppnå tilnærmet fotokvalitet.

2030 har fin kvalitet ved utskrift av sort tekst i alle størrelser og varianter. Den får litt problemer hvis du vil bruke mer spesielle effekter som tekst i gråtoner o.l. Men er sort tekst viktigst for deg, vil denne skriveren gjøre jobben.

Vi er ikke spesielt imponert over evnen til å skrive ut ulike former for forretningsgrafikk. Gråtoner har en tendens til å bli for brune, og skriveren er heller ikke spesielt flink til å skrive tynne linjer (viktig for karttegning og detaljerte grafer). Vi sitter derfor igjen med et inntrykk av at Lexmark har prioritert fotoutskrifter og utskrifter i sort (tekst), men at utskrifter fra vanlig fargepatron har et betydelig potensiale for forbedringer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer