Lexmark 5700

Lexmark 5700 er en skriver som vil kunne gjøre en god jobb i mange sammenhenger. Fotokvaliteten er ikke den aller beste vi har sett, men utskriftene er gode nok til å bli forvekslet med ”ekte” foto.

Publisert

Lexmark 5700 er enkel både å installere og bruke. Skriverdriveren gir god oversikt, og vi er spesielt begeistret for at den til enhver tid holder rede på hvor mye blekk som er igjen i blekkpatronene. Arkmateren kan holde 100 ark, som også er tilstrekkelig for de minste kontorene. Lexmark 5700 har holdere for 2 blekkpatroner samtidig, men du må skifte til fotopatron for å oppnå tilnærmet fotokvalitet. Dette er ikke noen stor ulempe, men hovedkonkurrentene til denne skriveren – HP 720C og Epson Stylus Color 600 – oppnår tilnærmet fotokvalitet uten en egen fotopatron.

Fine fargeutskrifter

Med en oppløsning på hele 1 200 dpi er utgangspunktet for gode fargeutskrifter absolutt til stede. Både foto og tekst er helt OK, men komplisert forretningsgrafikk har enkelte små mangler.

Fotoutskrifter på glanset spesialpapir holder god kvalitet. På litt avstand ser det virkelig bra ut selv om bildene er litt matte. Undersøker du utskriftene nøye, vil du se at de aller mest kompliserte fargene er litt ujevne. Dette gjelder spesielt mørke blandingsfarger. Basisfargene tegnes helt fint. Skriveren nærmer seg likevel ekte fotokvalitet, og vil dekke behovet for de aller fleste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer