Lexmark Genesis S815

Den ligner ikke på noe vi har sett av mulitfunksjonsskrivere tidligere, men det finurlige designet har noen klare fordeler.

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lexmark har mer eller mindre droppet sin satsing på ultrabillig-skrivere, og konsentrerer seg nå først og fremst om å utvikle nye konsepter som kan blåse nytt liv i et blekkskrivermarked som har stagnert og gått noe tilbake de siste årene.

Modellen S815 "Genesis" er definitivt et bevis på dette. Den er høyreist, med vertikal tilgang til skanneplaten, og har en blank svart front med en 4,3 tommer stor berøringsskjerm sentralt plassert. Via ikoner og norske hjelpetekster kan du herfra styre de fleste oppgaver direkte. Du kan kopiere, fakse, skanne rett til epost, overføre til PC-en, og alt det man forventer av en moderne multifunksjonsskriver. Flere funksjoner eller "apps" kan dessuten lastes ned fra nettet, men det må skje via PC-en.

Før vi går videre, her er noen av de viktigste spesifikasjonene:

Blekkbasert multifunksjonsskriver, print, fax, skann, kopiSeparate blekkpatroner (3 farger + sort)Utskriftsoppløsning 4800 x 1200 dpiSkanneoppløsning maks 300 dpiUSB og trådløst nettverkMinnekortleser for SD, MS og XD-kortArkmater i bakkant med plass til 100 arkAutomatisk tosidig utskrift (duplex)38,6 x 32,1 x 42 cm8,7 kgVeil pris: 2.990 kroner

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer