Lexmark lanserer nye blekkskrivere

De har lenge stått litt i skyggen fra de beste på fotosiden, men nå slår Lexmark tilbake med sin nye fotoskriver Z815. Dette er en ekte fotoskriver med 6 blekkfarger. Og prisen? 995 kroner!

Publisert
Sist oppdatert

en nye skriveren er utstyrt med en ny blekkteknologi som kombinerer pigmentert og fargestoffbasert blekk. I følge Lexmark utnytter Z815 det beste fra disse blekktypene, noe som skal resultere i et vidt spekter med levende farger, og topp kvalitet på både vanlig papir og fotopapir.

Garanterer levetid

Hvis du bruker Lexmarks eget fotopapir, Premium Glossy Photo Paper, vil utskriftene matche fargekopier fra fotobutikken, lover Lexmark i en pressemelding. Og i motsetning til konkurrentene, som lover levetid inntil en viss alder, lover Lexmark at fargene vil holde seg i mer enn 50 år på denne papirtypen.

Hastighetsmessig skal den nye skriveren være den raskeste Lexmark noen sinne har lansert på blekksiden, og et 10x15 cm foto skrives ut i normalmodus på ca ett minutt, heter det i pressemeldingen. Du kan skrive ut kantløst i inntil A4-størrelse. På vanlig tekstutskrifter er den heller ingen sinke, med oppgitte 20 sider i sort/hvitt og 14 i farger pr minutt.

Alt-i-ett nyheter

Men Lexmark lanserer også et par andre skrivere samtidig, såkalte multifunksjonsskrivere med skann/skriv/kopi-funksjon. X5250 benytter samme skrivehode og teknologi som i Z815, men er altså også utstyrt med en 48-bits flatskanner. Prisen på denne er beregnet til 1.495 kroner inkl mva.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer