Lexmark lanserer nye blekkskrivere

De har lenge stått litt i skyggen fra de beste på fotosiden, men nå slår Lexmark tilbake med sin nye fotoskriver Z815. Dette er en ekte fotoskriver med 6 blekkfarger. Og prisen? 995 kroner!

Publisert
Sist oppdatert
z815
z815 Vis mer
x5250
x5250 Vis mer
x4270
x4270 Vis mer


en nye skriveren er utstyrt med en ny blekkteknologi som kombinerer pigmentert og fargestoffbasert blekk. I følge Lexmark utnytter Z815 det beste fra disse blekktypene, noe som skal resultere i et vidt spekter med levende farger, og topp kvalitet på både vanlig papir og fotopapir.

Garanterer levetid

Hvis du bruker Lexmarks eget fotopapir, Premium Glossy Photo Paper, vil utskriftene matche fargekopier fra fotobutikken, lover Lexmark i en pressemelding. Og i motsetning til konkurrentene, som lover levetid inntil en viss alder, lover Lexmark at fargene vil holde seg i mer enn 50 år på denne papirtypen.

Hastighetsmessig skal den nye skriveren være den raskeste Lexmark noen sinne har lansert på blekksiden, og et 10x15 cm foto skrives ut i normalmodus på ca ett minutt, heter det i pressemeldingen. Du kan skrive ut kantløst i inntil A4-størrelse. På vanlig tekstutskrifter er den heller ingen sinke, med oppgitte 20 sider i sort/hvitt og 14 i farger pr minutt.

Alt-i-ett nyheter

Men Lexmark lanserer også et par andre skrivere samtidig, såkalte multifunksjonsskrivere med skann/skriv/kopi-funksjon. X5250 benytter samme skrivehode og teknologi som i Z815, men er altså også utstyrt med en 48-bits flatskanner. Prisen på denne er beregnet til 1.495 kroner inkl mva.

Lexmark lanserer også F4270, som har alle funksjonene som X5250, og i tillegg har den innebygd faks og telefon. Denne benytter ikke det nye blekket, men hastigheten er det ikke noe å si på; 10 sider pr minutt i farger og 16 i sort-hvitt, får vi vite fra Lexmark.

- Våre nye produkter er blant de aller rimeligste på markedet. De er dessuten svært enkle å ta i bruk og leverer utskrifter som de aller fleste vil være godt fornøyd med, sier Hans Arvid Rønning, markedsdirektør i Lexmark.

De nevnte skriverne ventes i butikkene i slutten av april. DinSide satser på å få testet Z815 i løpet av våren.

For mer informasjon, se Lexmarks hjemmeside.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer