Lexmark lanserer to fotoskrivere

NYHET: Lexmark lanserer to nye fotoskrivere, og endelig kan det se ut som om selskapet mener alvor med satsningen.

Lexmark lanserer to fotoskrivere
Publisert
Sist oppdatert

De to skriverne P915 og P6250 er til forveksling like, men P6250 er også en flatbed-skanner og kopimaskin. Begge skrivere har for øvrig både stor 2,5" farge-LCD og leser for de fleste minnekort i fronten, samt PictBridge for direkte tilkobling av digitalkamera, og kan dermed fungere helt uten PC.

Skjermen viser bildene, og ved hjelp av knappene rundt kan du blant annet rotere, forstørre eller forminske bildene, før du trykker Start - og setter i gang utskriften.

200 års levetid

I aller beste kvalitet skriver P915 og P6250 ut med en oppløsning på 4800 x 1200 dpi, og med et helt nytt evercolor-blekk regner Lexmark med at fotoutskriftene ikke vil falme på 200 år dersom du limer dem i fotoalbumet, eller 65 år dersom du henger dem på veggen i glass og ramme.

For øvrig gjenkjenner skriverne papiret automatisk, og justerer skrivehode og blekkblandingen slik at du får best mulig resultat. Arkmateren har plass til 100 ark, fremgår det i pressemeldingen fra Lexmark.

Tilgjengelig i oktober

Skriverne leveres med norske drivere, samt fotoprogrammet Lexmark Imaging Studio - som blant annet skal gjøre det svært enkelt å fjerne røde øyne fra bildene dine.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer