Lexmark med topp oppløsning til bunnpris

Lexmark lanserer nå to nye blekkskrivere. Z52 skal være raskere enn andre vanlige blekkskrivere – men koster ikke mer enn 2000 kroner. Z32 er en enda billigere, men er likevel laget for avansert hjemmebruk.

Publisert

De to nye skriverne er en videreføring av Lexmarks Z-serie, og sikter seg inn mot kravstore hjemmebrukere. Den kraftigste, Z52, har på papiret spesifikasjoner som kan måle seg med langt dyrere skrivere fra Canon, HP og Epson. Men også den minste, Z32, virker som en skriver som vil tilfredsstille de fleste behov hjemmebrukere måtte ha.

Z52 - for hjemmet eller kontoret?

Lexmark Z52 skal i følge pressemeldingene kunne skrive ut fantastiske 15 sider per minutt i svart, og 7 sider i farge. Oppløsningen er hele 2400x1200 punkter per tomme, som er det samme som du får i HPs 900-serie. Men Lexmark leverer denne oppløsningen for alle papirtyper, noe HP ikke kan.

Hastighetstallene som Lexmark oppgir gjelder antakeligvis ikke for den høyeste oppløsningen, men trolig den dårligste.

Z52 har en del funksjoner som vil være til nytte for mange brukere. Programvaren støtter for eksempel en rekke utskriftsjobber som avviker fra vanlige A4-sider. Du får derfor muligheten til å skrive ut bøker og brosjyrer, og det er dessuten manuell dupleks for å kunne skrive ut tosidig. Dessuten loves det at driveren til denne skriveren skal kunne lage utjevning for internettbilder (dvs. særlig JPG-bilder som benytter en kompresjonsteknologi med kvadratiske felter, som gjerne blir synlige og sjenerende på utskrifter).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer