Lexmark P915

Vil, vil, men får det ikke helt til. Denne beskrivelsen passer godt på tidligere fotoblekkskrivere fra Lexmark. Den nye generasjonen ser derimot mer spennende ut enn noen sinne.

Publisert

De to skriverne P915 og P6250 er til forveksling like, men P6250 er også en flatbed-skanner og kopimaskin. Begge skrivere har for øvrig både stor og rimelig skarp 2,5" farge-LCD, kortlesere for de fleste minnekort i fronten, samt PictBridge for direkte tilkobling av digitalkamera. Dermed kan den fungere helt uten PC. Den leveres med fotopatron (lys magenta, lys cyan og svart) samt fargepatron (gul, magenta, cyan). fotopatronen kan enkelt byttes ut med en med sort blekk, dersom du først og fremst er ute etter en skriver for tekst og enklere grafikk.

Skjermen viser bildene på minnekortet, og ved hjelp av knappene rundt kan du blant annet rotere, forstørre eller forminske bildene, før du trykker Start - og setter i gang utskriften.

Designen er lav og stilig, kabinettet er eggeskallfarget med blågrå front. Arkmateren kan klappes ned over skriveren når den ikke er i bruk, og dermed kan P915 enkelt plasseres i en bokhylle. Kortleserne og PictBridge-kontakten er skult bak et matchende luke av gjennomsiktlig plast.

200 års levetid

I aller beste kvalitet skriver P915 og P6250 ut med en oppløsning på 4800 x 1200 dpi, og med et helt nytt evercolor-blekk regner Lexmark med at fotoutskriftene ikke vil falme på 200 år dersom du limer dem i fotoalbumet, eller 65 år dersom du henger dem på veggen i glass og ramme. For øvrig gjenkjenner skriverne papiret automatisk, og justerer skrivehode og blekkblandingen slik at du får best mulig resultat. Arkmateren har plass til 100 ark, og kan enkelt tilpasses til å støtte andre papir- og konvoluttformater.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer