Lexmark Z52

Lexmark har lansert etterfølgeren til skriversuksessen Z51. Utskriftshastighet på hele 15 sider pr minutt, samt forbedret kvalitet og økonomi, er noe av det reklamen lover. Vi har testet skriveren, og har kommet fram til en del meget interessante resultater.

Publisert

Z52 har en del funksjoner som vil være til nytte for mange brukere. Programvaren (som leveres på norsk) støtter for eksempel en rekke utskriftsjobber som avviker fra vanlige A4-sider. Du får derfor muligheten til å skrive ut plakater og småhefter, og det er dessuten manuell dupleks for å kunne skrive ut tosidig. Dessuten kan utskrifter fra websider gjøres penere ved hjelp av en ny funksjon for utjevning av bilder (internettbilder er ofte sterkt komprimert, noe som kan føre til støy på utskriftene).

Topp spesifikasjoner til lavpris

Oppløsningen på 2400x1200 punkter per tomme matcher HPs 900-serie. Utskriftshastighet på 15 sider pr minutt i sort og 7 i farger, er tall vi ikke er vant til å se i en spesifikasjon for en blekkskriver. Z52 klarer også høyeste oppløsning på alle papirmedier, noe Lexmark er alene om i øyeblikket. 1.990 kroner er samtidig langt under det vi skulle forvente for en skriver med disse spesifikasjonene. Z52 har dråpestørrelse på 7 pikoliter, og legger seg litt bak i løypa med det (konkurrenter har kommet ned på 4 og 3 pikoliter). Arkmateren har plass til 100 vanlige ark, og mottaksskuffen har plass til 50 ark. Skriveren kommuniserer over enten parallellport eller USB, og leveres med drivere for både Windows 9X, NT4, 2000, MS-DOS (så fremt DOS-programmene åpnes i Windows) og MacOS 8.6 eller høyere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer