LG BD550

Den har lenge vært blant de billigste Blu-ray-spillerne på det norske markedet, og nå dumper enkelte prisen til under 500 kroner.

Du kan få den for under 500 kroner, og da er det utvilsomt et meget godt kjøp - for de fleste. Foto: Bjørn Eirik Loftås
Du kan få den for under 500 kroner, og da er det utvilsomt et meget godt kjøp - for de fleste. Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sluttet å bli overrasket over at elektronikk og dataprodukter som en gang var forbeholdt tykke lommebøker, plutselig blir så billige at alle kan kjøpe dem uten særlig overveielse.

Dumpepriser

Nå er turen kommet til Blu-ray-spillere, og Norges kanskje aller rimeligste modell for øyeblikket kommer fra LG og bærer navnet BD550. Denne uken har den vært til salgs hos PS.no for 495 kroner. Normalprisen ligger på rundt 700 kroner.

Daglig leder hos PS.no, Petter Aaland, innrømmer imidlertid at de selger spilleren med tap.

- Det er kamp om kundene, og derfor har vi valgt å gjøre dette på en del produkter. Det generer også trafikk på nettsiden vår, og det er vi avhengig av for å kunne selge store volum, forteller Aaland til DinSide.no.

Mye for pengene

Og selv om prisen på spilleren er lav, er spesifikasjonene slett ikke til å kimse av:

LG BD550, Blu-ray og mediespiller - Spiller Blu-ray, DVD og CD- Støtter oppskalering av DVD til HD-oppløsning- Nettverksstøtte (BD-Live, profile 2.0)- USB 2.0-inngang i front for medieavspilling fra minneplugg og eksterne harddisker- Støtter en rekke filtyper, inkl JPG, PNG, AVI, DivX, MPG, MKV, MP4, MP3, WMA og GIF- HDMI, kompositt og komponentutganger- koaksial, digital lydutgang (phono)- RJ-45 ethernet nettverkskontakt- Størrelse: 42,9 cm x 20,1 cm x 4,6 cm

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer