LG DP1 mediespiller

Den er billig, ser bra ut og spiller det aller meste av aktuelle formater uten å mukke. Har LG laget en vinner?

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter det noe begredelige møtet med mediespilleren Sony SMP-N100 var vi veldig spent på hva LG har fått til med sin DP1 - en svært linjelekker og annerledes mediespiller. På papiret skal den støtte det meste av hva som kan krype og gå av video- og musikkformater, og det til godt under tusenlappen. Du finner en liste over alle egenskapene her.

Multimediefilene kan enten ligge på en minneplugg eller ekstern harddisk som kobles til via en av de to USB-portene, eller lokalnettet (både DLNA-servere og delte mapper i Windows-nettverket støttes). DP1 kobles til TV-en enklest og best ved hjelp av en HDMI-kabel, men det følger bare med analoge kompositt-kabler i pakka, dessverre.

Bygger ikke i dybden

Spilleren er 26 centimeter lang, og kan fint plasseres foran de fleste TV-er siden den ikke bygger mer enn et par centimeter i dybden. USB-portene sitter på siden, og resten av tilkoblingene bak. På toppen sitter berøringsfølsomme knapper som kan benyttes hvis du ikke har fjernkontrollen tilgjengelig.

Her har vi samlet noen bilder av spilleren, tilkoblingene og fjernkontrollen:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer