LG G Pad 8.3

Med et nettbrett som minner om den mobile toppmodellen G2, har LG gjort svært mye riktig.

Joda, det går helt fint å holde den med en hånd, noe vi her viser ved å ta bilde av oss selv. Det er imidlertid det at den oppleves som svært rask, som imponerer oss mest. Foto: Øyvind Paulsen
Joda, det går helt fint å holde den med en hånd, noe vi her viser ved å ta bilde av oss selv. Det er imidlertid det at den oppleves som svært rask, som imponerer oss mest. Foto: Øyvind Paulsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Apples dominans i det norske nettbrettmarkedet gjelder fortsatt, men det er liten tvil om at Android-konkurrentene har fått opp dampen. Så langt har det vært Samsung, og til dels Asus og Sony, som har kuppet Android-delen, mens LG har falt litt i skyggen av konkurrentene her til lands.

Det tror vi vil forandre seg nå. Årets lineup både på mobil, nettbrett og TV-fronten vitner nemlig om et selskap som ikke bare satser hardt, men som også har produkter du har lyst til å ta med deg hjem.

Som for eksempel nettbrettet G Pad 8.3 som vi skrev om nylig.

To alen av samme stykke

Den gode nyheten er at LGs G Pad er bygd over mye av den samme lesten som LGs G2-mobil.

Grunnen til at det er en god ting kan du lese om her, der vi går gjennom G2s funksjoner og enhåndsdesign. Nå som vi har prøvd den på IFA-messa kan vi også bekrefte at førsteinntrykket var svært lovende: Den ser bra ut, knappene som er fjernet gjør den enkel i bruk, og det beste av alt; den virker å være svært kjapp i bruk.

Med andre ord: Det er en mobil vi gleder oss til å få testet skikkelig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer