LG CX

LG lanserer 14 OLED-modeller

Frir til spillerne med TV-modeller som vil dra nytte av den nye teknologien i PS5 og Xbox Series X.

LG CX: LGs C-serie kan vise seg å bli en vinner blant spillerne, spesielt blant dem som skal kjøpe ny konsoll og ønsker å dra nytte av HDMI 2.1. Foto: LG
LG CX: LGs C-serie kan vise seg å bli en vinner blant spillerne, spesielt blant dem som skal kjøpe ny konsoll og ønsker å dra nytte av HDMI 2.1. Foto: LG Vis mer
Publisert

Under CES-messen i Las Vegas i starten av året fikk vi en forsmak på LGs TV-planer for 2020, som inkluderer hele 14 OLED-modeller.

Alle OLED-modellene til LG har støtte for teknologi som Dolby Vision IQ, Dolby Atmos, nye Filmmaker Mode og 4K Cinema HDR, men også selskapets smarthusløsning i ThinQ AI.

Heftige specs, heftige priser

De heftigste TV-ene finner du i ZX-serien – X-en uttales for øvrig bare «ti» – som består av to 8K-modeller på henholdsvis 77 og 88 tommer.

Disse to modellene er utstyrt med LGs a9 Gen3 AI Processor 8K-brikke med blant annet AI Picture Pro som ved hjelp av kunstig intelligens og dyp læring skal forbedre oppløsningen og skarpheten til innholdet på skjermen.

Brikken har også AI Sound Pro som leverer virtuell 5.1 kringlyd, også det basert på hva man ser på.

Faktisk er det mye snakk om kunstig intelligens i LGs TV-brikke. AI Britghtness Control styrer lysstyrken på skjermen basert på omgivelsene, og Auto Genre Selection som automatisk justerer bildeprosesseringen basert på innholdet.

Dette er for øvrig ting som kan skrus av.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer