LG lanserer Optimus Pad

Får helt nytt format og med 3D-kamera.

Foto: LG
Foto: LG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå kommer PC- og mobilprodusentene for alvor på banen med nettbrettsatsninger, og flere og flere innser at det gjelder å skille seg ut fra hurven for å ha noen sjanse mot markedslederen iPad fra Apple.

Sist uke skrev vi om HP sitt nettbrett som er basert på deres eget operativsystem webOS, og i går meldte vi om at Samsung har har annonsert en større utgave av sitt Galaxy Tab-brett med 10,1" skjerm.

Skal kunne holdes enkelt i hånden

LG lanserer imidlertid noe som er midt i mellom. Optimus Pad, som kommer i butikkene i april, har en skjerm på 8,9 tommer. Selve enheten er imidlertid smalere enn iPad og Galaxy Tab 10.1, takket være at den er utstyrt med en bredskjerm med oppløsning på 1280 x 768 piksler (15:9-forhold).

- Med LG Optimus Pad lanserer vi en tablet som er fylt med funksjoner og som har et perfekt forhold mellom bærbarhet og skjermstørrelse. Vi tror dette vil sette en ny standard i markedet, sier Erik Andersson, produktsjef for mobiltelefoner i LG Electronics Norden.

3D-kamera

Men brettet har også en annen unik funksjon; det er utstyrt med et 5 megapiksels 3D-kamera som både kan filme og ta tredimensjonale bilder som kan spilles av på en 3D-klar TV via HDMI. 3D blir mulig takket være at kameraet har dobbelt objektiv. LG har også inngått et samarbeid med YouTube om egne kanaler for 3D-video.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer