LG N1A1 NAS

Felles lagring i netterket kan løses på mange måter. Denne NAS'en fra LG er superenkel.

LG N1A1 NAS
Publisert
Sist oppdatert

Maskiner og apparater kan være gjenstridige og lunefulle, eller de kan opptre som en hjelpende tjener som dukker opp og hjelper til når de skal - uten dikkedarier.

Vi lever i en tid hvor alt datautstyr er i stor forandring, vi aksepterer i stadig mindre grad "EDB-utstyr" av typen tekniske pleiepasienter som krever kontinuerlig stell av alvorlige menn og kvinner - helst i grå frakker. Det vi ønsker er medgjørlige apparater som har en klar oppgave og som lar seg betjene med er fåtall knapper eller skjerminnstillinger.

En NAS-enhet for felles lagring på hjemmenettet, eller i et lite kontormiljø, kan med fordel være enkel å betjene. At den rett og slett kan plugges inn og kobles til, og så tas i bruk.

Denne NAS'en er slik.

LG N1A1

Navnet er ikke akkurat fengende, men våre venner i øst har sin egen kultur når det gjelder å sette navn på produkter. Vi blir alle dyslektikere så snart vi støter på denne typen betegnelser (dette er langt fra den verste, bare sjekk hva flat-TVene kalles), men for østens barn kan disse tegnene muligens være både vakre og meningsfulle. Hva vet vi ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer