Libratone lanserer multiromsløsning

- Den mest fleksible multiromsløsningen, hevder produsenten selv.

HELT TRÅDLØS: Med Libratones nye serie trådløse Zipp-høyttalere kan du få en multiromsløsning du kan flytte rundt på som du vil. Her er nordensjef Niels Lorentzen. Foto: KIRSTI ØSTVANG
HELT TRÅDLØS: Med Libratones nye serie trådløse Zipp-høyttalere kan du få en multiromsløsning du kan flytte rundt på som du vil. Her er nordensjef Niels Lorentzen. Foto: KIRSTI ØSTVANG Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det lanseres multiromsløsninger over en lav sko, og det finnes et drøss med både gamle og nye selskaper som spesialserer seg på trådløse lydsystemer.

Nå har også danske Libratone kastet seg på trenden, med sin nye, fleksible multiromsløsning kalt «SoundSpaces».

- Andre multiromsløsninger i dag er stasjonære. De er som regel fastmonterte med kabler og lignende. Med vår løsning får du mye mer fleksibilitet, da du kan plassere høyttalerne våre hvor som helst i alle rom og flytte dem rundt som du ønsker, sier Libratones nordiske sjef Niels Lorentzen til Dinside under en demonstrasjon av de nye produktene.

KJØPEGUIDE: Trådløs lyd i alle rom

Zipp og Zipp Mini

I første omgang er det to høyttalere som er kompatible med det nye SoundSpaces-systemet, en ny serie med Zipp-høyttalere, Zipp og Zipp Mini. De er trådløse i dobbel forstand, ved at musikk strømmes trådløst og at de går på batteri.

Zipp Mini er en helt ny og mindre høyttaler, men Libratone lover lyden er like bra som den gamle, større Zipp-høyttaleren, som Dinside først testet i oktober 2012. Den nye Zipp skal være enda litt kraftigere enn denne igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer