Lidl med Coop-killer

Bærbare PCer kjøpes oftere og oftere i dagligvarebutikken. Denne gangen er det Lidl-kjeden som serverer kraftige saker.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nå fullt mulig å kjøpe seg en kurant bærbar PC til surfing, musikk, film og kontorbruk for 6-7.000 kroner. Man skulle kanskje forvente at det var denne typen produkt man ville finne i butikkhyllene i dagligvarebutikken, men neida. Både Coop, og nå Lidl, har lagt lista langt høyere.

For spillentusiaster

I mars var det Coop som tok inn paller med maskinen Cybercom WIM2030, som var både velutstyrt og hadde kraft nok til å tilfredsstille et spillhungrig publikum. Prislappen på 10.995 kroner var slett ikke verst, pakken sett under ett. Vi omtalte tilbudet i denne artikkelen.

Nå svarer Lidl på Coop-kampanjen, og kjører på med et PC-tilbud som ser ut til å være like kraftig. Men i motsetning til Coops Intel-baserte PC, har Lidl satset på en PC med AMD-teknologi. Skjermen er dessuten i bredformat. Tabellen under illustrerer de viktigste likhetene og forskjellene:

PCen fra Lidl leveres med optisk mus og fjernkontroll til TV-kortet. Prisen på PCen er 11.495 kroner, altså 500 kroner mer enn PCen fra Coop-tilbudet. Salgsstart er i følge nettsidene til Lidl satt til 7. april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer