Test av HP Omen Mindframe

Lignende hodetelefoner har du neppe vært borti

HP Omen byr på en unik opplevelse.

HP OMEN MINDFRAME: Savner du kjøling på ørene? Da har du Omen Mindframe. Foto: Pål Joakim Pollen
HP OMEN MINDFRAME: Savner du kjøling på ørene? Da har du Omen Mindframe. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

PC-spilling er i vinden som aldri før, og HP er blant dem som satser stort på dette markedet. Det med Omen-merkevaren som består av stasjonære og bærbare PC-er, samt tilbehør som dedikert spillmus og ikke minst, spillhodesett.

Omen Mindframe ligger i den sistnevnte kategorien og skiller seg ut fra resten av markedet på ett område: Det har integrert kjøling. For er det noe som skjer når man sitter i timesvis og spiller med tette hodetelefoner, er at man blir svett på ørene. Det er nesten umulig å unngå. HPs tanke er å holde spillernes ører avkjølt når spillingen er på sitt mest intense.

HP Omen Mindframe

Før vi går inn på kjølingen, kan vi se litt på designet. Omen Mindframe er et typisk spillhodesett, det ser man med en gang. Det er i hovedsak utformet i svart plast og det er ingen diskré detaljer å spore. I bøylen går det en rød kabel som sender lyd fra den ene øreklokken til den andre og det er integrerte lys både på klokkene og tuppen av mikrofonen. Mye lys er stikkordet når det gjelder spillutstyr.

Som nevnt har Omen Mindframe lys på klokkene. En kvadratisk lysstripe som omkranser Omen-logoen. Som standard lyser det rødt – Omen-fargen – men man kan justere det ytterligere i appen Omen Command Center. Dette programmet installeres automatisk når man kobler hodesettet til en PC med Windows 10. Man finner det også i Microsoft Store.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer