Linksys WRT160N

Rimelig 802.11n ruter med elegant design

Publisert
Sist oppdatert

Den forrige ruteren fra Linksys WRT-350N - hadde et svært "teknisk" utseende, med flere eksterne antenner som tiltrakk seg oppmerksomhet. Fargevalget var også noe påtagelig, med frisk blå og matchende grå/sort - høy nerdefaktor med andre ord. I tillegg hadde den en ytelse helt i toppen og mulighet for nettverkslagring ved å koble til en USB-disk rett i ruteren.

Den nye modellen med det klingende navnet WRT160N har et design som er totalt annerledes. Den har en elegant, mer abstrakt form og ingen synlige antenner. Den ser ut som et apparat, men det er bare så vidt. Med sølvgrått kobinert med sort pianolakk kan den stå nesten hvor som helst, hadde det ikke vært for ledningene som jo avslører det hele...

Oppsett og tilkobling

Ruteren har standard tilkoblinger, med WAN-port for internett og LAN for det lokale nettverket. Det er ingen USB for tilkobling til enheter som kan deles på nettverket.

Ruten kan settes opp ved å kjøre programmet på CDen som følger med, som guider deg trinn for trinn og legger inn de riktige parameterne, avhengig av hva slags internetttilkobling du har. Den er også en UPnP-enhet som dukker opp under Nettverksenheter, og du kan komme deg inn i det web-baserte oppsettet derfra, eller du kan skrive inn adressen til ruteren i nettleseren og gå rett inn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer