Linksys WRT610N

Gir doble frekvenser bedre ytelse totalt? Ikke hos oss...

Publisert
Sist oppdatert

En ruter med trådløst nett er omtrent like vanlig i de tusen hjem som brødrister og gassgrill. Men som med de fleste produkttyper er det forskjell på ordinære og avanserte utgaver. Ikke at de avanserte er vanskeligere å bruke, men de tilbyr flere bruksområder og gjør jobben bedre.

Ruterne utviklet seg først og fremst gjennom nye standarder som har gitt oss langt bedre dekning og høyere hastigheter. Underveis har det også dukket opp produkter med ekstra finesser, med USB-port for støtte for skrivere og lagring som kan deles av alle på nettet.

Det nyeste trinn i utviklingen er rutere med trådløst som opptrer på to frekvensbånd samtidig, og fungerer uavhengig av hverandre. Da brukes både 5GHz og 2,4GHz

Vi har testet en ruter fra D-Link tidligere med denne egenskapen, men hadde ingen PC-klient som kunne kjøre vårt testprogram.

Nå har Linksys kommet med sin Dual-N Band ruter, og samtidig har vi fått USB-klienten som hører med i systemet. Dessuten støtter vår MacBook Pro 802.11n på 5 GHz, slik at vi kan belaste begge frekvensbåndene samtidig, for å teste begge både samtidig og hver for seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer