Listal - mediebibliotek på nett

Nettsamfunnet for deg som liker å vite og vise hva du har.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har skrevet om flere forskjellige nettsamfunn her på DinSide Data. Facebook har fått dugelig omtale, vi har også vært innom Twitter og nevnt Pownce. Blant annet.

Listal er nok et nettsamfunn, men kan også brukes til noe langt mer praktisk enn å bare holde slekt og venner oppdatert om dagsformen.

Dette nettstedet er nemlig dedikert til deg som liker å enten liste opp eller ha kontroll på filmer, TV-program, musikk, bøker og dataspill du enten har eller har sett/hørt/lest/spilt.

Kanskje du husker vår omtale av mediebibliotektet Delicious Library, og på en måte kan Listal sees på som en online-utgave av dette. Nettstedet er koblet opp mot databasene til Amazon og IMDb, noe som gjør at det meste av det du har av musikk, film og spill er enkelt å lete opp og legge til i din samling.

Norske bøker er det noe verre med, men dersom det ikke ligger i databasen er det faktisk mulig å legge dette inn manuelt.

Har, har sett eller vil se?

Ved siden av å bruke Listal som ditt personlige mediebibliotek er det altså et levende nettsamfunn. Som bruker har du blant annet mulighet til å gi karakterer, skrive anmeldelser og lage lister, skrive beskjeder til andre brukere og legge de til som venner. Du kan også registrere lån og utlån til registrerte venner, slik at du har en viss peiling på hvem som låner hva.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer