TEST: Beats Solo3 Wireless

Lite lyd for pengene

De nye trådløse hodetelefonene fra Beats lever ikke opp til det skyhøye prisnivået.

DISKRET: Selv om logoen ikke er så diskret, er selve hodetelefonene ganske enkle i designet, uten store bøyler eller andre prangende elementer. Foto: Gaute Beckett Holmslet
DISKRET: Selv om logoen ikke er så diskret, er selve hodetelefonene ganske enkle i designet, uten store bøyler eller andre prangende elementer.
Foto: Gaute Beckett Holmslet Vis mer
Publisert

Med en pris på 3.000 kroner legger Beats' nye trådløse hodetelefoner i Solo-serien seg i proffklassen. Det stiller en del krav til dem, og de må tåle å bli sammenlignet med konkurrenter som Bose, Philips og Sennheiser.

Solo3 Wireless har, til tross for den høye prisen, ikke aktiv støydemping. Det er nesten litt merkverdig at de legger seg på et så høyt prisnivå uten å ta med teknologi som kunne forsvart prisen.

Det er også en del andre ting som får oss til å rynke litt på nesen, men mer om det senere i testen.

Utseende

Apple kjøpte opp Beats for et par år siden, og det var ikke uten grunn. De lager tøffe hodetelefoner og har gjennom årenes løp bygget opp et godt merkenavn.

Merkenavnet har imidlertid sjelden blitt nevnt i samme setning som imponerende lyd, men heller blitt løftet fram som hodetelefoner for dem som liker et urbant design.

Hodetelefonene kommer i flere farger, og alle med Beats-logoen på begge ører. Det skal synes at du går med Beats, må vite.

Byggekvaliteten føles ikke fantastisk. Det går i plast, og det eneste som føles litt eksklusivt er trekket på øreputene. Kabelen ligger også eksponert på innsiden av bøylen, så når du trekker dem ut for å justere passformen, kommer også kabelen til syne. Det kan bli et problem over tid, er vår erfaring.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer